Hårologi

Med viden, er jeg i stand til at påvirke dit hår og hudens naturlige funktioner.

Hårologi betyder viden om hår og hovedbund.

Et sundt hår, er et smukt hår. De fleste af Hårologi plejeprodukter virker i dybden. Hvor hårets vitale struktur (cortex) er tilgængelige. Samtidig opnås en afbalanceret hovedbund uden negative virkninger på håret. Centralt for Hårologi konceptet er den holistiske og individuelle opfattelse af mennesker. Det er derfor kombinationen af kosttilskud og personlige produkter er afgørende.

Dit hår er personligt.
Faktisk så individuel som dit fingeraftryk.

Gratis test af dit hår

MALENE Ø ​Klippo​teket​.dk tester dit hår og din hårbund, ved at klippe et hår af og måle hårets styrke og strækbarhed i et såkaldt hårtestapparat. Den giver svar på hårets fugt og styrke. Hårets fugtbalance er afgørende for, hvordan det skal behandles for at forblive frisk og smuk blankt, og let at forme. Hårtesten analysere dit hår og giver den rigtige produkt anbefaling.

I samarbejde med Dansk Frisør & Kosmetiker forbund, har Grønne Erhverv indført lister af produkter, der anses som ”ikke skadelige” for miljøet og sundheden, også kaldet ”positivlisten” og Malene er stolt over at forhandle Hårologi produkter som ligger under kategorien “grøn”, de er nemlig kvalificeret til positivlisten og opfylder alle krav til en ”grøn” salon.

Klippoteket

Book tid online

Book tid til extensions, farvning og/eller klipning online.

Skal du have tid hos en frisør, der kan klippe, farve og påsætte extensions, er det her den rette salon for dig.

Du er altid velkommen i min salon, hvor jeg tager mig godt af dig, lige fra du kommer ind af døren, til du går igen.

Vil du se før og efter billeder? Tryk på knappen og se mere!