Hair Extensions

Hair extensions i flot kvalitet

Søger du en kompetent frisør til påsætning af hair extensions i eksempelvis Vejle eller Brædstrup, er MALENE Ø​ Klippo​teket​​.dk i Tørring en yderst professionel og erfaren frisørsalon, der kan levere det, du ønsker.

Skal dit hår være længere og have mere fylde?

Hair extensions kan være løsningen for dig, der ønsker at tilføje nogle ekstra centimeter samt skabe noget mere fylde og volumen.

Malene er specialist i påsætning af ægte og kunstigt hår, som giver nyt liv til din frisure.

Hair extensions kan være et godt alternativ til farvning, da man kan påsætte hår i forskellige nuancer og ikke mindst længder. Det giver et flot hår med farvereflekser og glans, som giver dig et helt andet look end det, du er vant til.

Professionel påsætning af hair extensions

Jeg har masser af gode idéer til, hvordan hair extensions kan skabe et nyt og mere friskt udseende for dig. Ønsker du inspiration og vejledning, skal jeg nok hjælpe dig med at se muligheder. Der er flere forskellige muligheder for, hvordan håret kan sættes fast. Det er dog ikke alle metoder, der benyttes, da nogle kan skade dit eget hår eller fremkalde allergiske reaktioner.

Ønsker du en sund og effektfuld påsætning med hair extensions, så kig forbi min salon, hvor du altid er velkommen. Jeg tager en indledende snak med dig om dine ønsker, så du får præcis det, du gerne vil have. Jeg stopper ikke, før du er 100% tilfreds og glad for dit nye look.

BESTIL TID

til extensions

Skal du have en tid i salonen til hair extensions, afsætter jeg rigtig god tid til dig. En god dialog er den bedste vej til et flot resultat, så alle er glade. Jeg rådgiver dig også om pleje og behandling af håret efterfølgende, så det holder længst muligt.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.