Olaplex og bondplex

Olaplex & Bondplex forbedrer hårkvaliteten

Få genopbygget skadet og slidt hår så det bliver stærkt

Olaplex genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle. Med denne salon kurbehandling så kan spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges. Selv meget slidt hår forvandles til et stærkt hår.

Olaplex arbejder udelukkende i de bindinger der ligger på tværs i håret og kan som det eneste reparerer disse bindinger. Efter behandlingen er bindinger genopbygget og håret er stærkt så det har mindre eller ingen tendens til at knække. Det anbefales at købe Olaplex Hair Perfector No 3 med hjem så Olaplex effekten i håret kan bibeholdes. Olaplex No 3 giver ikke et blødt hår med sikrer at bindingerne vedligeholdes med Olaplex indtil næste Olaplex salonbehandling.

For at opnå et blødt hår er det nødvendigt at vaske og pleje håret med god salonshampoo eller en blødgørende hårkur. Disse plejeprodukter har en blødgørende effekt på de bindinger der ligger på langs i håret.

Olaplex kan bruges på flere forskellige måder alt efter hårets tilstand. Som grundregel kan det uden tab af effekt bruges ved hårfarvning, reflekser og permanent. Men er hårets salt- og svovlbindinger stort set væk (håret knækker) anbefales en Olaplex Stand Alone behandling for at styrke håret optimalt.

Olaplex kan bruges:

Olaplex Stand Alone Treatment

Hvis du har MEGET ødelagt hår (salt- og svovlbindinger er væk), SKAL en stand alone behandling ALTID være første step. En Stand Alone behandling bruges som en “reset” knap, for at få håret tilbage i en sund og stærk struktur. Denne behandling genopbygger hårets styrke, struktur og integritet, så håret igen er i stand til en farvebehandling eller anden kemisk behandling

Olaplex behandlingen kan ikke sammenlignes med andre kurbehandlinger eller treatments

Olaplex behandlingen kan ikke sammenlignes med andre kurbehandlinger eller treatments

Sådan laver vi en Olaplex behandling

  • Olaplex No 1 påføres enten direkte på håret eller i hårfarve eller afblejning. Skal virke fra 15-30 minutter
  • Olaplex No 1, består udelukkende af Olaplex molekyle og vand og genskaber svovl- og salt bindingerne i håret så det bliver som nyt.
  • Olaplex No 1 skylles ud med rent vand
  • Olaplex No 2, påføres i længder og spidser og skal virke 10-15 minutter
  • Olapex No 2 indeholder omkring 30% Olaplex Molekyle og lukker håret af og tilfører beskyttelse
  • Olaplex No 3, er til hjemmebrug og indeholder 13% Olaplex Molekyle og kan derved vedligeholde slitage af håret indtil næste salonbesøg.
  • Olaplex No 3 kan ligeledes bruges uden Olaplex salon behandling, men der vil ikke opnåes samme effekt.

Bondplex

Bondplex behandling virker en smule anderledes

Bondplex er lavet med A.B.S. Anti-Breakage System, som er en formular der sikre og yder maksimal beskyttelse til håret. Hair Forensic Laboratories arbejde med, at bruge formler, som kan anvendes med farve og kemiske behandlinger for, at opbygge og være så skånsom som muligt ved håret og forhindre eventuelle skader, før det overhovedet begynder.

Bondplex behandling er ekstra relevant i forbindelse hårfarvning, lyse reflekser, lysningsfarve eller afblegning.

Bondplex kan bruges:

​Bondplex sikre og yder maksimal beskyttelse til håret.

Bondplex behandling anbefales:

​​​Prøv en OLAPLEX eller bondplex behandling hos MALENE Ø​ Klippo​teket.dk​​ og oplev en mærkbar forskel

BESTIL TID

Du er altid velkommen i min salon, hvor jeg tager mig godt af dig, lige fra du kommer ind af døren, til du går igen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.