Pigen bag

Jeg er pigen bag MALENE Ø

Jeg er pigen bag MALENE Ø og jeg hedder Malene Øgaard. Jeg har været i faget i siden 2007. Er uddannet hos frisørkæden Poul M og har været ansat i både Herning Centret og Marys i Vejle, som i dag er lukket . I 2015 overtog jeg ​Klippo​teket​, hvilket jeg har været glad for, hver eneste dag siden. Gennem alle årene har jeg haft fingeren på pulsen og løbende opdateret min uddannelse både teknisk og omkring mode og faglige trends.

Hos MALENE Ø tilbydes du alt inden for mode frisurer og klip til herre, damer og børn, samt farvning, permanent, langthårsopsætning, brudefrisering og tilretning af bryn/vipper.

Idag er jeg uddannet til hårolog og har valgt at MALENE Ø​​s udvalg af shampoo, balsam og stylingprodukter er fyldt med Hårologi produkter. Ingredienserne i Hårologi produkterne er kendetegnet ved at være baseret på naturens egne kilder med mindst mulig negativ påvirkning af miljøet.​

Besøg MALENE Ø​​​ og lad mig trylle med dit hår. Du kan bl.a. få en gratis hårtest og hovedbundsanalyse. Testen giver bl.a. svar på, hvor meget fugt og styrke håret indeholder. På den måde kan du opnå den rette sammensætning af hårplejemidler, som passer præcis til dig.​

Et besøg hos MALENE Ø​​​ skal være en god oplevelse i hverdagen. MALENE Ø​s mål er, at du som kunde oplever at blive inspireret, rådgivet og forkælet. Jeg tager udgangspunkt i dig og din personlighed, så du får en frisure, der passer til din stil og smag selvfølgelig afstemt tidens frisure tendenser. Jeg holder mig hele tiden underrettet om de sidste nye trends ved at deltage i diverse kurser, flere gange om året.

BESTIL TID

til extensions

Skal du have en tid i salonen til hair extensions, afsætter jeg rigtig god tid til dig. En god dialog er den bedste vej til et flot resultat, så alle er glade.

Jeg rådgiver dig også om pleje og behandling af håret efterfølgende, så det holder længst muligt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.