Profil

Jeg er pigen bag MALENE Ø og jeg hedder Malene Øgaard. Jeg har været i faget siden 2007.

Om Malene Ø

Jeg er pigen bag MALENE Ø og jeg hedder Malene Øgaard. Jeg har været i faget i siden 2007. Er uddannet hos frisørkæden Poul M I Herning Centret, efter endt uddannelse blev jeg ansat til at varetage opstart af Poul M i Bryggen, Vejle, sidenhen dagligleder i Poul M i Marys, Vejle.

I 2015 overtog jeg ​Klippo​teket​, som idag er MALENE Ø, hvilket jeg har været glad for, hver eneste dag siden. Gennem alle årene har jeg haft fingeren på pulsen og løbende opdateret min uddannelse både teknisk og omkring mode og faglige trends.

Hos MALENE Ø tilbydes du alt inden for extensions, klipning af mode frisurer til herre og damer, samt farvning og tilretning af bryn/vipper.

Idag er jeg uddannet til hårolog og har valgt at salonens udvalg bl.a. er Hårologi produkter. Ingredienserne i Hårologi produkterne er kendetegnet ved at være baseret på naturens egne kilder med mindst mulig negativ påvirkning af miljøet.​

Besøg MALENE Ø​​​ og lad mig trylle med dit hår. Du kan bl.a. få en gratis hårtest og hovedbundsanalyse. Testen giver bl.a. svar på, hvor meget fugt og styrke håret indeholder. På den måde kan du opnå den rette sammensætning af plejen til håret, som passer præcis til dig.​

Et besøg hos mig​​​ skal være en god oplevelse i hverdagen. Mit mål er, at du som kunde oplever at blive inspireret, rådgivet og forkælet. Jeg tager udgangspunkt i dig og din personlighed, så du får en frisure, der passer til din stil og smag.

Klippoteket

Book tid online

Book tid til extensions, farvning og/eller klipning online.

Skal du have tid hos en frisør, der kan klippe, farve og påsætte extensions, er det her den rette salon for dig.

Du er altid velkommen i min salon, hvor jeg tager mig godt af dig, lige fra du kommer ind af døren, til du går igen.

Vil du se før og efter billeder? Tryk på knappen og se mere!